Statieven

Stabiel fotograferen

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Falcon Eyes Klem + Buisklem EC32CL

11 jun. 2020
“was een tijd zoekend naar een manier om mijn hd video camera vast te kunnen zetten in een bus. voorheen werkte ik met een collega en een statief wat maar behelpen was. nu met deze buisklem. is dat probleem voorgoed voorbij. kan hem muurvast aan een buis in de bus klemmen en ondertussen een statief kop ook muurvast klemmen zodat ik nu rustig mijn routes kan filmen. zonder ik bang hoef te zijn dat mijn statief omkiepert in bochten. eerste test rit was zeer geslaagd”
Falcon Eyes Klem + Buisklem EC32CL

Linkstar L-102T statief

25 mei 2020
“stevige stander , zijn twee maten van schroefdraad wat handig is, minpuntje is de stroefheid waar de poten mee los komen ”
Linkstar L-102T statief

Sevenoak Schouderstatief SK-R01

4 jul. 2019
“Onlangs een schouderstatief ontvangen en in gebruik genomen. Dit statief komt als bouwpakket binnen, maar er zit een duidelijke gebruikershandleiding bij die er voor zorgt dat je het statief goed in elkaar kunt zetten. Met name als je sterk moet inzoomen is de beeldstabilisatie van groot belang. Binnenkort gaan we op safari in Afrika. Mijn verwachting is dat ik daar enorm veel plezier zal beleven aan de flexibiliteit en stabiliteit van het schouderstatief. Groot voordeel van dit statief is dat je een filmcamera op de meest ideale plek op het schouderstatief kunt bevestigen. Samen met de beeldstabilisatie en het gemak van het statief kun je zeer rustige beelden opnemen die er professioneel uit zien. Er zijn nog accessoires op te koop, maar aan de standaard versie had ik meer dan voldoende. Ik ben een filmer, maar ook voor het maken van foto's lijkt mij dit statief een uitstekende aanvulling.”
Sevenoak Schouderstatief SK-R01