Statieven

Stabiel fotograferen

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Sevenoak Schouderstatief SK-R01

4 jul. 2019
“Onlangs een schouderstatief ontvangen en in gebruik genomen. Dit statief komt als bouwpakket binnen, maar er zit een duidelijke gebruikershandleiding bij die er voor zorgt dat je het statief goed in elkaar kunt zetten. Met name als je sterk moet inzoomen is de beeldstabilisatie van groot belang. Binnenkort gaan we op safari in Afrika. Mijn verwachting is dat ik daar enorm veel plezier zal beleven aan de flexibiliteit en stabiliteit van het schouderstatief. Groot voordeel van dit statief is dat je een filmcamera op de meest ideale plek op het schouderstatief kunt bevestigen. Samen met de beeldstabilisatie en het gemak van het statief kun je zeer rustige beelden opnemen die er professioneel uit zien. Er zijn nog accessoires op te koop, maar aan de standaard versie had ik meer dan voldoende. Ik ben een filmer, maar ook voor het maken van foto's lijkt mij dit statief een uitstekende aanvulling.”
Sevenoak Schouderstatief SK-R01

Falcon Eyes Dubbele Buisklem EC

12 jun. 2019
“Het product is van stevig kunststof gemaakt en met stalen schroef aan elkaar verbonden. De knevels voelen stevig aan en de ronde buis van het statief past prima in de klem. Kortom een echte aanrader Hier heb ik jaren plezier van. Prijs/kwaliteit prima”
Falcon Eyes Dubbele Buisklem EC

Falcon Eyes Lampstatief I-2001 82-200 cm

13 mrt. 2019
“Het is mij een raadsel hoe men voor €15 zo’n handig en bruikbaar statief kan leveren. In combinatie met mijn flitser plus commander biedt dit precies wat nodig is. Bij normaal gebruik verwacht ik dat het statief lang meegaat. Ik overweeg een aanvulling met paraplu, om een mooie reflectie te krijgen. ”
Falcon Eyes Lampstatief  I-2001 82-200 cm